duminică, 29 septembrie 2024

Vine sau e pa vine

 


De trei zile incoace gura nu le tace dupa ani de vidanjare cu pensiile nesimtite si nesimtitoare cu aia care muncitara, vine randul la mancatorii de rahaturi fara a fi impozitati ca asa e in tenis, potopu da noe e la fund ca e e dat in gat cu case si hotii dupa 10 ani de neatinse de nimeni mari nebunii!

Toata lumea media cerseste cu conturi afisate preste tat unde sa pui banu, farasu, martipanu!

Da nu spune bietii de butonari cat datara ei sau de ce ca si asa fac numai nefacute nu se urca in avioane, helicoptere, chiar autocare si cu cizme de lux, salopete si manusi bio nu dau o mana de ajutoriu la dat molozu afara… Molozu sunt ei de trei decenii si dar ciocu mic, moloz la moloz trage ca si la banii nemunciti de la altii saraciti tot moloz ii zice in argou! Doamne dar ei sunt oameni docti acuma pi cai care pi care... Cu benere cat casa pi carare!

E cam groasa daca vine viitura, pe Danubius si de pe raurile nu relele noastre la un loc daca nu au facutara nica ioc au dat banii pe toate manarelile si porcariile, sufoca pamantul cu aftostrazi si masini si iar masini…

Asa sa va Ajute Dumnezeu fiecaruia dupa ce ati facutara si faceti adica legi cu dedicatii, fundite si beneficii pentru voi! Nu pentru boi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu