marți, 17 septembrie 2024

De nobeluri

Avem aducatori de pit(z)a si de toate pe motorete, masinete sau biciclete. E turn de Babel la noi! Cu scule care sar in aer la cine trabe, gasesc orice ungher unde stai! oare numa pentru astea! E lovitura mare economica! La fel si indatorarea. De unde e bani pentru meclele de prezidentiabili (sau le)! O sa vedem dupa ce isi vad sacii in carute, tesle, mertanuri sau alte minuni! Singura durere a lor e sa fie femei o treime da ce calitati si indatoriri… Asta nu e traba lor.

Si mai avem un viitor nobel pentru gloabalizare! Vine baietii aia cu pit(z)a sau altii ca inglesii au inventat amprentele ca nu aveau cum sa ii dovedeasca pe leitii, care sunt acuma la noi regii gunoaielor, pubelelor etc! Aduna in saci jegosi ambalaje de plasticuri si fasaituri de presurizate care put urat cand stau dupa ce au fost aruncate…

El dorado di acuma, baietii jegosi putind cu pungoaiele bagate la hainele lor aromate si aromatizate, cu mainile nespalate ca si ei in total intra si targuiesc sau dau chitantele jegoase… la casse!

Brava baieti atrageti intreprinzatori, la cate miliarde tocati cu turism moca si alte mizerii pentru ce ati fostara alesi… Ce faceti cu nobelu ca la belu nu voiti! Asa sa va Ajute Dumnezeu candidatilor care ati unplut cerul romaniei cu benere nu cu pohta si idei de a face ghini!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu