joi, 5 septembrie 2024

Varza

 


Era asa sigur ca va fi varza incat romanii uitucii ziceau ca au facut varza un lucru! Acuma nu prea va mai fi! Aveam milioane de hectare irigate ca la carte, da au venit baietii care trabe si nu mai e! Ioc. Am stat cu 25% din salarii furate cu legi sa se acopere gaurile noului sistem acuma invechit si hartanit si acuma iar au uitat tabletagii tictocistii… poante cu toti handicapatii de la butoane, unii rade din Tesla altii de pe unde ii apuca foamea ca alta ceva cam greu!

E jale sa vezi capitala mazgalita de baietii dezlantuiti, acuma altara belea are trolee si a dat cu autobuzele de pamant si nu stii ce sa mai iei ca sa ajungi undeva in Buchale... Pe internet gasiti... mai tableta mai racheta... Sa vedem cum Luce luminita de la capatu tunelului, ca a mai fost un mare anternor facator de Ajax care a dat kix adus la nationala noastra... E jale uitareala nuuu la tablete ca nici la fete nu ai ce vedea decat tatuaje si fieratanii ca la fiarele de la circ care nu mai e si alea ca trabe ocrotitara. Pai ce sa vada la circ un copil, daca Fram ursul polar e acuma in Jacuzi cu gheata... Am coborat intr-o zona mai selectuta si m-a izbit la nas deci bucurie ca nu e asta rau revenit ca o starleta porno in proces cu aia cu bani ca a fost violata... deci un miros de urina... Ce sa hie, ce sa hie cu atata urologie!!??? Nu, am gandit edilul ploaie nu si-a facut datoria de mult, edilu’ soare opareste urina cainilor si pisicilor scosi la plimbareala si deci cetatene tu o furi ca trabe sa te tii de nas! Am luat 178 de la gara de nord. Intr-o baltoaca de pisat uman se vede, intr-un miros care mi-a amintit ceva citit sau auzit ca mirosul de om bate viata si la propriu si la figurat, vezi un amarat cu adidasi si haine superpurtate intr-n spatiu inchis preferabil iarna cu caldura data prin mijloacele de transport... E drept la locuri cu oameni subtiri trec masini care stropesc gropile, pardon asfaltul dar e alta lume, acuma la gara cine mai merge ca e de bonton poluanta masina proprietate, ca e autostrazi!!!

Uitati romani, bucurati de zazania din pensii unde aia care au muncit au totul taiat, aia care au statara au cate o halca de bani in plus! E totul varza dar nu uiatati ca varza e tare buna pe maini de gospodari ca altfel pute rau de tat... tare rau!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu