miercuri, 24 aprilie 2024

Praf in ochi

 


Praf in ochi (bis) sau (abis)

Natura este stapana la tonti nu stapanii vostri diavolesti!

Cum au calculat vrajitorii sa fie toate natiile astea de baieti buni ori ca ca ori ca ca… simultaneo(u)s pentru OS!!! In anul dragonului de lemn ca ieri au aniversat grecii prafuiti auriti si calu’ ala al lor troian tot di lemn zice-se… ca noi avem atatia ulisi, agamitnoni... ca se calca pe copite ca asa e din antichitate, mai bine latri si vidanjezi si miliarde tocaresti decat sa faci ceva de trebuinta… In a ta viata... dar ea maiestatea sa, ca noi oricum avem si democratie si tiranie si batjocorie dar tinem si monarhie ca asa e cand se duce miliardu oricum auzi leopardu. Apa calda nu vezi ca asta e arma sicreta a frigusorului, plicusor, voturi masluitor zice admiratorii… Jegosii nu e oameni... Deci in toata prafaria media cu baieti vechi si unii barbosi ca burebista care ne vrea ghinile la toti si mariri de de toate ca asa e in tenis, unde esti tu TOMA armanule sa vezi ca te-ai cutremura chiar de tot!

Asa sa va Ajute Dumnezeu pe toti ulisii, caii troieni, aspiratorii de averi si fonctii… Eu atata sunt curios, cine sta-va la sute de metri de alegatorii lui nu aia adevaratii ci astia prafuitii pe prima de decembre (data nu bani prafuitilor) cu armii falnice belicoase in jur…. Doamne ce ne mai asteapta! Ce monstri sunt acum in creuzete si alambicuri!

Deci Maria sa Natura e primadona: ne-a prafuit de s-au imbogatit spalatorii de fieratanii, Doamne de ce nu ai lasat sa ramana aia amaratii care veneau printre masini cu cantarele lor ochiometrice de cautatori de smecheri largi la pungi sa dea cu ceva maglavais la parbrizuri… ca aveau asa instructori tari sau foamea erea, ca exact cat tinea rosata pe semafor era si traba lor mai mult sau mai putin dungata gata, basca timp de intins mana sa ia ce o vrea marele fitipaldi aldi aia cu banu si volanu! Ce lume cretina da’ e ghini ca daca nu ar fi nu s-ar mai arunca aia cu alergii la munca mai ales cinstita la alegatorii fara smecherii ca data trecuta. Acuma e groasa le trabe GPS la aia cu sacii si stampilele ca se pot intretaia si la cultura lor, chiar taia… Pe bune 112 vai de noi!

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu