sâmbătă, 4 martie 2023

Karma sempervirens

 


Ce ti-e scris pe frunte ti-e pus! Edgar Degas este ramas in istoria artelor ca cel care a prezentat gratia feminina in plenitutidea ei: balerina.

Balerinele pariziene erau marea majoritate fete sarace care auzeau de cum puteau sa fie ocolite de blestemata saracie de mai demult corespunzand si criteriilor necesare artei respective, pe cand Franta devenea, chiar era mare putere, se duceau unde trabe si invatau de la varste fragede ca sa poata sa li se mladieze corpul acest mestesug pentru unele alese de soarta devenind dupa o munca imensa chiar arta.... Ca rechinii erau bosorogi bogati, care apar intr-un tablou in culise sprijiniti in bastoanele lor de lemn, care contra cost alegeau trufandalele dupa buget si asa amaratele ajungeau papusele de distractie ale nenorocitilor. Destine, dupa capacitatea de adaptare in jungla a junelor si dupa jigodia pe mana carora picau! Nimic sclipicios nu este cum pare chiar si opera marilor genii…

Romanii cum le e soarta aleg si ei daca stiu evident fara bariere de bogatie la inceput de martie babe! Asta e fiecare dupa soarta sau Karma cum ii zice la indieni!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu