marți, 6 august 2019

Papusari si papusiti!



10 august este o zi minunata pentru a pune gaz pe foc in Romania atat de bulversata de papusarii de ieri, de azi si de maine… tranzitionata de 30 de ani. Inca nu transata, dar asta e mai sunt si rateuri! Au dat foc la Notre Dame si ciocu mic nici o demisie de onoare, nici demiteri!
Cosesc diferiti indivizi stranii cu zecile de americani prin scoli si biserici… Nici o demisie, nici o demitere. La noi au sarit ca ulii aia care alearga dupa ciolan si nici iarba de aici nu le place, dar nici gura otravita de ura nu le tace aici si la stapanii care-i papuseresc! Dar oare nu baietii de baieti ne-au aliniat la ce e prin lumea asta cu sclipici ametitor.
Avem acum cand se apropie si la noi o marire decenta a veniturilor parte de sute de pantofiori pusi in fata ministerelor oare « organizatorii » nu cunosc faptul ca sunt mii de copii desculti… Nu stiu ca saracia roade si creaza monstri ca si somnul ratiunii rationale, de aceea decent ar fi sa sprijine pe cei care indreapta banii spre bunastarea modesta a romanilor nu spre arme sofisticate si toate aiurelile pamantului. Asa sa ii ajute Dumnezeu pe papusarii de ieri, de azi si de maine… Si pe papusitii lor! Poate ca 8 august e mai de intrat in creiere si sange decat 10 august-ul de 1 an de la noi… Poate…

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu