duminică, 18 august 2024

Recviem lui Alain Delon

 


Eram pe marele zid al chinezilor cu unul din specialistii lor de marca la conferinta din 2005 privind catina alba si i-am spus ca ma bucur ca nu am boala masinilor, toata viata speram sa nu am asa ceva. Daca o mare parte din pamanteni faceau ca mine cum era astazi pe lumea asta!?

Am regretat uneori timpul pierdut urmarind media dar mai ales filme. E drept ele reprezentau extractul de minunatie al omenirii. Asa cum e cand esti in avion si ai parte de penultima scorneala a mintii omenirii asa si alese filmele erau ceva din recolta fantastica a omenirii. Actorii erau fatada, designul, in spate o armata pe care rar aveam rabdare sa o urmaresc atunci cand era lume si ieseam greu de la cinema ei fiind aliniati pe ecran! Doamne am avut parte de bijuterii si noi amaratii… De fiecare data cand moare un artist se pun FBucistii pe jelit.. Eu unul jelesc pe astia modificatii de acuma in limba dupa prostii, artificialisme, care este ca nu traiesc decat intre femei soldat, surogat si atatea dar nu ce minunate si tainice erau inainte. Si scriu acuma pe filme ca sunt de la ciuma rosie dar pe facaturile lor execrabile nu scriu dar iau covoare rosii, cordoane bleu si ce le mai caca mintile la tradatori-denigratori si monstruozitati maker. Mi-e sila da a luat unul cu echipa un premiu pentru capra cu trei iezi horror! Asta e lumea pe care am apucat-o ca timp ca mi-e scaraba sa o apuc de undeva…

Au ajuns toti nefacutii sa faca tot ce le trece prin antenele sau ce or fi fixate de papusari… Doamne Ia-i si Du-i si lasa-ne cu ce am avut nu cu ce ne-au facutara facaturile, da, asta e chiar HORROR !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu