vineri, 30 august 2024

marți, 20 august 2024

Se alege praful si pulberea

 



E un blestem al poporului asta al nostru. Privesc la ce este astazi, unde s-a ajuns in tot si toate!!

ATIste care dau verdict cine moare si cine nu, analfabeti care fac strategii si scriu carti!!

Am ajuns in desert in capitala romaniei care e din ceva alb ars de soare oamenii un fel de zombi care se misca precum papusile stricate. Alterate si stricate… Toti se baga la aere conditionate, merg de-an boulea cu masinile unde vor muschii lor iar déjà trec luni de cand noi avem iad cronicizat dar ciocu mic, e ghini e tare bine. Nu e bani dar e cresteri, cresteri de de toate dar vine leacu! Adica sa ne ia dracu ! Ce mai vine, ca e taaare ghini !

duminică, 18 august 2024

Recviem lui Alain Delon

 


Eram pe marele zid al chinezilor cu unul din specialistii lor de marca la conferinta din 2005 privind catina alba si i-am spus ca ma bucur ca nu am boala masinilor, toata viata speram sa nu am asa ceva. Daca o mare parte din pamanteni faceau ca mine cum era astazi pe lumea asta!?

Am regretat uneori timpul pierdut urmarind media dar mai ales filme. E drept ele reprezentau extractul de minunatie al omenirii. Asa cum e cand esti in avion si ai parte de penultima scorneala a mintii omenirii asa si alese filmele erau ceva din recolta fantastica a omenirii. Actorii erau fatada, designul, in spate o armata pe care rar aveam rabdare sa o urmaresc atunci cand era lume si ieseam greu de la cinema ei fiind aliniati pe ecran! Doamne am avut parte de bijuterii si noi amaratii… De fiecare data cand moare un artist se pun FBucistii pe jelit.. Eu unul jelesc pe astia modificatii de acuma in limba dupa prostii, artificialisme, care este ca nu traiesc decat intre femei soldat, surogat si atatea dar nu ce minunate si tainice erau inainte. Si scriu acuma pe filme ca sunt de la ciuma rosie dar pe facaturile lor execrabile nu scriu dar iau covoare rosii, cordoane bleu si ce le mai caca mintile la tradatori-denigratori si monstruozitati maker. Mi-e sila da a luat unul cu echipa un premiu pentru capra cu trei iezi horror! Asta e lumea pe care am apucat-o ca timp ca mi-e scaraba sa o apuc de undeva…

Au ajuns toti nefacutii sa faca tot ce le trece prin antenele sau ce or fi fixate de papusari… Doamne Ia-i si Du-i si lasa-ne cu ce am avut nu cu ce ne-au facutara facaturile, da, asta e chiar HORROR !

vineri, 16 august 2024

Ultima sansa a lui Harvey

 


New Yorkez-ul Harvey Shine (Dustin Hoffman) este pe punctul de a-și pierde slujba de compozitor de muzică pentru reclame publicitare. Harvey pleacă la Londra în weekend pentru a participa la căsătoria fiicei sale, Susan, promițându-i însă șefului său că se va întoarce la New York luni dimineață spre a lua parte la o ședință importantă, în caz contrar urmând să fie concediat. Devastat de faptul că propria fiică l-a ales pe tatăl vitreg să o conducă la altar, Harvey Shine pleacă de la nuntă înainte de recepție direct la aeroport, dar pierde avionul și este concediat telefonic de către superiorul său. Înecându-și amarul în băutură la barul aeroportului, americanul o cunoaște pe Kate Walker (Emma Thompson), o angajată trecută de 40 de ani a Oficiului Național de Statistică, a cărei viață se reduce la muncă, cicăleli interminabile din partea mamei și întâlniri ocazionale umilitoare cu bărbați necunoscuți. Harvey și Kate relaționează imediat, iar legătura de suflet tot mai puternică care se creează între ei îi inspiră pe amândoi și le transformă pentru totdeauna existențele banale.

joi, 15 august 2024

NEWS

 


Adrenalina la maxim ori ca ca ori ca e asa cum le trabe! O carte noua, plagiata e normal, ca altfel…

Ca minune e scrisa acolo in penitente si regrete de unul Topescu fost adulat de popol dar care nu prea a meritatara saracu! Referent nadia ca e in bransa care nu a mai fost a romanilor de haaat demult de cand anternorii nostril erau… monstri…

Vedem daca nu o fi falsa medalia smulsa de pe podium micutei fetite cu chibrituri a noastra ca si flacara... ca din turnu ala cu otel de Resita mai se poate scoate o medalie… Si a fost timp ca e data aici la noi pe un acoperis in calduri de iad. NU DE JAD!

BARBOASA SI MONSTRUL. romanie romanie de ce esti alta marie fara nici o palarie ca e furata si asta de mult!

Asa sa va ajute Dumnezeii vostriiii! Am gasit prin interneata asta ca un primar cu 7777777% ales spune ca nu da apa calda ca romanii se imbata si cu asta... Repara ca mesterul manole da ciuma rosie strica ce repara el sireacu... romanie plai de basm!

Daca absenta absintul

 






















marți, 13 august 2024

Șoimul maltez


(engleză: The Maltese Falcon) este un film noir din 1941 distribuit de Warner Bros. Este bazat pe romanul omonim de Dashiell Hammett. Șoimul Maltez este regizat de John Huston, cu Humphrey Bogart în rolul detectivului particular Sam Spade și Mary Astor prezentată ca o „femeie fatală” și care este clienta sa. Gladys George, Peter Lorre și Sydney Greenstreet apar în roluri secundare, Greenstreet debutând cu acest film. De asemenea, pelicula reprezintă debutul regizoral al lui Huston, filmul fiind nominalizat la trei Academy Awards.

Povestea este despre un detectiv particular din San Francisco și relațiile sale cu trei aventurieri fără scrupule, toți concurând pentru a găsi o statuetă incrustată cu bijuterii (Șoimul Maltez).

Șoimul maltez a fost numit ca fiind unul dintre cele mai mari filme din toate timpurile de către Roger Ebert și Entertainment Weekly, și a fost citat de Panorama du Film Noir Américain ca fiind primul mare film noir.

Filmul a avut premiera la 3 octombrie 1941 în New York City și a fost selectat pentru a fi inclus în Registrul Național de Film de către Biblioteca Congresului în 1989.

sâmbătă, 10 august 2024

Inchiderea hotiei

 



Apare Tom Cruise care fura pe motocicleta pacostea iuropei partial ca nu incape total. Fuge, fuge si asta e. O sa apara ce vrea cine vrea numai spiritul umanist al olimpismului nu. Ce lor le trabe. Sa iei ca ultimul tiran necioplit medalia muncita si visata a unui copil amarat de undeva unde nimeni nu e cu ea, o fetita cu chibrituri care a muncit enorm… Sa concurezi decat cu o singura concurenta adevarata si asta sa ia locul PRIM! Asta e. A inceput pe apa sambetei acuma incepe finalul pe moto cu misiune imposibila si drama cu furat comoara rusinii la frantuji! Apa clocita, covitoasa vartoasa, cult al orice numai al atletului grec, roman, renascentist NU ce conteaza asta e. Omagiu la toate facaturile fara DUMNEZEU! Doamne unde s-a ajuns, asa sa ii Ajute Dumnezeu cu avioanele lor princiare, tradarile si nesimtirile lor fata de tot si toate si Doamne Ajuta fetetele si baietii cu chibrituri, ca flacara aia stiuta de noi au distrus-o! Pardon au palpat-o, au furat-o !!

sâmbătă, 3 august 2024

Tim Romania

 



Munca, har, dorinta, crez in ceva, modele de romani adevarati, lupta cu sine si cu cei cu care concureaza dar pentru ce dupa ce le-ati distrus zeci de ani tot ce a fost si este sportul romanesc adevarat!

Inainte se lupta pentru Echipa Romaniei acuma toata media vanduta spune tim romania?! Brava baieti pentru oricine luptati cand nu platiti impozite si va puneti vorbaria si poliloghia mai cu mana pe bulan, mai sugand de pe ciolan… Brava asa va vreu! Se serbeaza cu mare staif pentru tot si toate neromanesti ba dimpotriva… Natura viata adevarul nu au abateri. Insa rahaturi ca tim si altele care inunda si hranesc anti ce suntem, elogiaza raul si raii ne storc de vlaga si bani. Asa sa va Ajute Dumnezeu. Pe voi raii si daca o mai fi dreptate si pe noi pacalitii, tim pacalici romania !

joi, 1 august 2024

Fara alte cuvinte

 

Cu ciuma rosie era un banc cu PCR l-am repetat mereu dar natura nu repeta ca nu plagiaza, nu copiaza, nu violeaza nu politicheaza ci are drumul ei drept de milenii.

Ei bine azi zic astia ca ne-a si zgaltaitara !!???

Da, e ghini, potoape este dar alterneaza cu uscaciune ca, cine a furat tot sistemul de irigat construit pe milioane de hectare de teren agricol cu truda de romani !!???

De razboi ca asa era bancul ala, ce sa mai vorbim… iaste ca trabe dar ciocu taaare mic.

Maruntisuri ca viollatori, prafuri, atatea si atatea ca praf in ochi plus miliarde de informatii si imagini pentru abatut atentii asta e.

Mai sunt oameni adevarati in tara asta daca mai exista… Bravo lor cei de la Olimpiada adevarata nu patata de astia... au crescut cu un crez, au un har si o lupta a lor asa cum a fost de cand lumea…

Asa sa va ajute Dumnezeu pe voi raii! Pe noi zicem bunii Da Doamne si Natura ceva sa scapam de laturi, de vidanjori criminali si sa fie normal adica bine !