luni, 8 iulie 2024

La 37 de grade C

 

Romanie cu manie

Noutatile primite de noi aia taare rai de la baietii buni:

a)         droguri si alte de astea ca prea zice media cu foc ca asa e dar in afara de scule de milioane restul chix alea scumpe e necesare ca sa se prinda cine trabe legal si fara suferinte!

b)         oameni cu fisa postului ca ca toata floarea cea aleasa ce ii alege si culege nu fac nica ci vitavercea, iar Caragiale,  haimanaua…

c)          bani pe de toate ca trabe dar pe ce trabe nici ca ca...

d)         datorii cat cuprinde si cum cuprinde da cioc miiiic...

e)         distrugere in natura Maicii Domnului nici ca ca nici ca ca da de ce?

f)             fierbe hartia in mana, se face ziarul care mai iaste nedigitalizat papyrus!

Doamne Tanase ce mare ai fost dar acuma e buni aia care trabe.

Tara e un concert, de unde bani, motivatie iasche adica ciocu mic ca motivatiile e la pliculete…

Si cate si cate mai e dar pentru ce, ca baietii au iesit, la bot, aia care mananca din vidanje au iar ce papa si iaca, iaca tat asa si iara asa!

 

joi, 4 iulie 2024

O ce veste minunata

 Ce caldura ne mai e... OLE, OLE!



Pe media asta care nu minte, pe bune! Au zis acum ca maine SE INCALZESTE!!! Deci macar daca nu mai taie apa calda o sa hie s-o sa hie maaaare fericerie!

Multumim din inima alesi ca acuma stiti cand trabe sa puna botu astia multii… Nu mortii ca e nevoie de ei inca pana de ziua nationala dupa aia trai nineaca la parlamenturi la unde trabe cine trabe si la platit datoriile… Ca nica nu e gratis dar mai e zi de vara pana in seara… Ce-o mai fi cine o mai sti!

Vad ca toti vorbeste de concediuri basca ca ard paduri, e coduri ca ciumele de peste noi, viituri ce conteaza cine trabe sa traiasca… Restu’ sa ii paraseasca! Asa sa ii Ajute Dumnezeu !