disparuta
in 1980 l-am gasit in biletelele alaturate.
Azi
poate apa sa mai fie apa, restul e pe riscul celor care vor sa manance ceva
gustos...
TORT:
9 oua,
80 g. cacao,
250 g. unt,
100 g. nuca,
500 g.
zahar,
2 pahare apa,
esenta de rom (nu de rrom).
Se pune la fiert 1 pahar de
apa, 1 pahar de zahar si 40 g. cacao. Se fierbe amestecandu-se in continuu 10
minute. Se da la rece apoi se aduga nuca pisata si galbenusurile cate unul.
Albusurile se bat bine si se pun in compozitie invartindu-se usor. Se unge o
tava si se toarna compozitia, se coace pana se desparte de margine. Crema: 1
pahar apa, 1 pahar zahar, 40 g. cacao. Se fierb sa fie ceva mai groasa. Cand
s-a racit se freaca in untul batut spuma si se glazureaza.
Perisoare cascaval:
200 g. cascaval ras,
2 albusuri batute bine:
1 lingura
faina (plina)
Se fac perisoare si se prajesc in untdelemn.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu