vineri, 29 septembrie 2023

Frica pazeste bostanaria

 Din ciclul prostia nu doare...




marți, 26 septembrie 2023

Doamne ce fler am avut

 


Nu degeaba erau cam 20 pe loc la horticultura cand  am intrat eu la facultate! E drept acum undercover se practica cultura canepii in romania educata de cine trabe… Eu imi bat capul cu catina, cui trabe!!! Azi au zis la RRA de un profesor mare intreprinzator, ce meserie dom’le… si asta de prof... capitalismul romanesc face prosperii isteti care infloresc… da' tara o cam ofilesc; asta e... Doamne unde am ajuns… Si in doar 30 de ani atata le-au trebuit!

marți, 19 septembrie 2023

Ati auzit de OTI

 

Capitalistii de capitalisti au gasit odata inghetat bocna pe unul sau una OTI. Au vazut si ce bagase in stomac cand inca nu inghetase  si e o mare realizare stiintifica a lor. Dar baieti destepti ca sa isi faca traba in continuare de 30 si ceva de ani ne-au activat pe acilea la noi pe foste plaiuri mihoritice H OTI care au facut iad din Gradina Maicii Domnului… in care traiam… Asa sa le ajute Dumnezeu la toti ca tonti nu sunt! Tonti sunt aia cu oua de aur negru, alb de orice fel si mereu fac ce fac baietii buni si ii lasa fara... ioc… Asta e!

luni, 18 septembrie 2023

Mari vizionari istoricii astia

 



Se spune ca Traianus era "inversator" cum se cauta sa devina lumea de azi. Se bate mare tam tam ca noi sunem din Traianusul inversatus si Decebalus sinucisus. Iata de ce suntem asa de invers in toate si aclamati de cine trabe si le trabe de astia antinatura. Ce era de demonstrat da'musai ca sa aibe o bogatie imensa sub chisere se cauta asa de abitir de experimentanti. Sunt natii care cu saracie sub talpi au stiut sa faca ce au facut sa prosteasca de astia pe unde cade para malaiata in gura la natafleata... Ce mai e de demonstrat!